13 d’agost del 2007

Pur mountain bike



He retornat als vells temps per uns dies: bici de "ferro", cap suspensió enlloc, 7 pinyons (amb un 28 com a més gran), frens cantilevers, són noves experiències que em retornen a aquells anys, ara ja tan llunyans, on pujar a Camp de Parets era una sortida d'un dia sencer.
Doncs sí, la sortida d'aquest diumenge ha sigut un preciosa travessa per la Serra dels Tossals fent caminets a vegades massa drets per pujar-los sobre la bici i a vegades massa pendents per baixar-los, però amb l'autèntic esperit de les sortides de sempre. Hem tingut punxades (moltes), hem posat parxes, ens hem esgarrinxat, hem trigat moltes hores a fer pocs quilòmetres (28-30 km) però sobretot ens ho hem passat molt bé. Hem gaudit d'unes vistes espectaculars, des de Busa i el Port del Compte, passant pels Rasos de Peguera amb el Cim d'Estela i el Roc d'Uró, fins a la Catalunya central amb Montserrat al fons.
En definitiva, una sortida que justifica el fet de llevar-te d'hora un diumenge al matí quan pots estar dormint fins a les tantes...