2 de març del 2009

la Pedalada 2009 (15/03/09)



Fa ja gairrebé 13 mesos que en aquest mateix espai apareixía la mateixa notícia, i la història es torna a repetir.
L'hivern ple de neu està fent les maletes i la primavera sembla que es vol començar a despertar, lentament, pausada, sense presses. És una època on ja no fa tanta mandra sortir amb la bici: al matí ja no fa aquell fred esgarrifós de dies enrera i a la tarda, sembla que el sol trigui una miqueta més a amagar-se. És hora de fer la PEDALADA DE GIRONELLA.

Enguany, el Centre Alpí Gironella, l'Esport Ciclista Gironella i Motos i Bicicletes Pep Ribera es tornen a ajuntar per organitzar de nou la "pedalada del Baix Berguedà".
Igual que l'any passat, existirà dos recorreguts. El primer i apte per tothom serà una volta d'uns 15 kms al voltant del Serrat dels 3 Hereus, el segon i una mica més selectiu, serà la volta llarga de 32-33 kms que arrivarà fins a l'Espunyola, per tornar després a Gironella seguint en bona part, la vall de la riera de Clarà.

Les inscripcions seran al mig de la Vila (Plaça de l'Estació) de 8 a 9 del matí, per passar a donar la sortida a les 9. Us podeu inscriure anticipadament fins el dia 13 de març per un preu de 10 €, i posteriorment per 13€. És obligatori tenir la llicència federativa o tramitar-ne una pel mateix dia de la pedalada (5 €). Qui vulgui més informació per les inscripcions es pot posar en contacte amb l'organització mitjançant el mail pedaladagironella@gmail.com o trucant a Motos i Bicicletes Pep Ribera (93.822.83.88) o al David (659.134.887)

Com sempre, l'inscripció donarà dret a avituallaments líquids i sòlids, esmorzar i un record.
Així que ja ho sabeu: si voleu passar un bon matí de diumenge pedalant per pistes i senders del Berguedà, no dubteu a venir. Us ho passareu molt bé!

Última hora: gràfica del recorregut llarg




Després del publireportatge, només hem queda dir que he tornat, prepareu-vos (no és una amenaça, encara que ho pugui semblar, jejejeje....)



4 comentaris:

Marc ha dit...

Sr. Grabi! deus voler dir que feia 13 messos que no escrivies en aquest Blog!!!! Wueno , no cal dir que ja estava esperant el moment del "GRAN PREMI MUNDIAL CIUTAT de GIRONELLA de BTT" , pero nomes hem faria falta una cosa... on esta situat el Premi de muntanya aquest any!?
Gracies!
jejeje
Ens veiem el dia 15!!!
,

Anònim ha dit...

tranquil, tens el teu palazo garantitÇat jejeje,qui soc?

Anònim ha dit...

A veure, ara vinc del Pep Ribera i un pare de familia m'ha preguntat si la pedalada curta la poden fer nens/es de 10-12 anys. De la mateixa manera que l'any passat no era recomanable, aquest any si que la poden fer canalla que estiguin una mica acostumats a pedaladar. Això si, de la mateixa manera que no és ni una ruta dels senders ni una hivernal del Bages desde d'un punt de vista tècnic, tampoc és la Ruta de les Colònies, si bé hi ha menys corriols que l'any passat perquè molts continuen impracticables a dia d'aviu pel fang, per les roderes dels tractors i per les petjades de les vaques -que per això som a "vacalunya"-.
Espero haver aclarit algun dubte a la gent que vol venir amb canalla.
Pel que fa a la llarga, la pot fer qualsevol que surti més o menys habitualment en bici. Hi han menys corriols que l'any passat per les causes esmentades i només hi han un parell de graons una mica tècnics, un dels quals és de pujada i molt al començament i l'altre és cap al final i és de baixada. Això si, la pedalada curta també els fa. En altres paraules, el de Cal Blau i el Pep Ribera fan la pedalada a zero peus segur.
Apa, salut, visca la nautura i la btt.

Jordi C.

el de Cal Blau ha dit...

Només falta una setmaneta i avui han fet un tast del recorregut un petit grupet de ciclistes del Near West Berguedà. Opinions favorables i remarcant que el recorregut llarg és una mica trenca cames (com sempre).
També dir que ja tenim el caminet (que no trialera) de Terradelles net d'esbarzers i arços.