16 d’agost del 2010

Tothom sabia que pasaria (especialment jo)

Era d'esperar, encara que sincerament em pensava que seria més tard. Feia unes setmanes que havia vist una petita esquerda  just a sobre de del pla que formen les baines quan s'uneixen amb el triangle principal d'alumini, em pensava que només afectava a la capa cosmètica de la fibra de carboni, però amb el temps s'ha anat fent gran i ara ja es pot confirmar: quadre trencat (fotos).
També dir, que és la primera vegada que trenco un quadre de carboni, normalment ho faig amb els d'alumini però sempre hi ha una primera vegada per tot.



Bé, només afegir que demà marxem a fer una ruteta d'un parell de dies pel pre-Pirineu amb la bici malalta, espero que aguanti.

3 comentaris:

Xavi Torra Gríful ha dit...

No podies perdre el costum.... No sé com encara et venen les bicis...jejeje

El granoté ha dit...

Tinc una BH per vendre....seminova...

Anònim ha dit...

Hello

I wanted to share with you a great site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] Online If you guys have seen the Tv Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] episode. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


cheers

Michael