14 d’octubre del 2007

SORPRESA!!!


La tardor ja és aquí, i amb ella arriben les últimes curses/pedalades de la temporada.
Avui hem fet una marxa que tot just fa un any que ha nascut però que pinta molt bé. L'any passat ja vam dir d'anar-hi però al final va caure la pedalada de Sant Feliu. Aquesta vegada hem canviat (per bé) i ens hem apuntat a la Súria-Montmajor.
No sabia massa que podria trobar, però al final el resultat ha estat molt bo. En principi el perfil de la prova no presentava masses dificultats: baixada cap a Navel per després pujar a Serrateix fent la pujada més llarga. A partir d'aquí semblava que tot anava avall i només trobariem repetxonets fins a Súria on s'acavaria la prova. En definitiva ha sigut així, no ens han pas enganyat, però aquesta "simple" ruta ens ho ha fet passar molt bé.
Per començar, baixada fins a Navel que ens porta a l'inici de la llarga ascensió per la baga, humida i fresca de Serrateix. A dalt, control per menjar algunes galetes i prepara-nos per una baixada super ràpida que ens porta fins a la carretera de Cardona a Manresa. A partir d'aquí comencen tímidament els caminets pel mig del bosc, una mica de tot, molt entretinguts fins arribar a l'esmorzar.
Hem pogut asseure a taula per menjar una botifarra amb coberts i tot, disfrutant del solet que feia, un 10! Després, més corriols de baixada per païr bé i algun de pujada per boscos molt humits. Unes quantes trialeres després, hem arribat a Valls de Torroella on ens esperava l'últim control.
Ara semblava que haviem d'arribar en breu a Súria, però encara ens farien passar literalment pel tubo. Més singletrack, de pujada i baixada per sortir just a les portes de Súria. Quan tothom es veia ja a l'arribada, es treien de la màniga una volteta d'uns 3 o 4 km que ens feien fer un últim repetxó per poder arribar per trialera.
Tot plegat, un matí amb unes 4 hores de pedalada molt bones sensacions. La única cosa negativa és un problema amb la bici: bé, ja no sé si són paranoies meves o què, però aquest quadre no el veig prou resistent....