20 de maig del 2008

Perfum

Diumenge es va fer la 11a Ruta de les Colònies, o almenys és el què posava a aquella preciosa samarreta blau cel que ens van donar, que tenia com a punt de partida Berga o Gironella i que s'acabava a l''Ametlla de Merola.
Com a bons ciclistes que som, vam dormir una mica més i no vam pujar fins la capital. El nostre objectiu eren les butis que es coïen a la Font, així doncs directes cap allí.
El recorregut, molt semblant a l'habitual, no presenta masses dificultats (ni físiques ni tècniques) però amb els canvis com el nou caminet de baixada a Cal Prat, fan que t'ho passis prou bé.
Les últimes pluges van fer que trobéssim forces bassals, encara que el terreny estava amb bones condicions per pedalar. Travessar la Riera de Merlès a la seva desembocadura va suposar un petit repte, sobretot si pretenies no mullar-te els peus, impossible d'assolir.
Un cop arribats a l'Ametlla, ens toca la part més divertida: la tornada a casa per l'altra banda. D'aquesta manera enfilem camí cap a Merola per fer un divertits corriols que més tard ens duran a Circuns. Travessem la carretera de Viver per fer un tram de pista molt bona cap a una nova gravera i d'allí cap a Fonollet. Ara només queda passar per la Barraca per veure la típica rave
del diumenge al matí, i baixar cap a Sant Marc per acabar d'arribar a cas.
Tot plegat, un bon matí de diumenge.