30 de juny del 2008

Sant Pere


El juny s'acaba, Sant Pere. Estem a Sant Julià, i és hora de fer la Catllaràs, així que Sant Tornem-hi!
Una altra edició d'aquesta pedalada de l'alt Berguedà és arribada. Pocs dies després de la Gósol-Berga ja tornem a pujar per pedalar per les pistes més salvatges, els paratges més bucòlics i les trialeres més pedregoses. Resumint, mountain bike en estat pur.
No ens han defraudat (almenys a títol personal): pujades llargues pel mig del bosc, un bosc espès, uns camins amb pedres, rocs i més rocs, unes baixades interminables, molt desnivell, corriols estrets, arrels lliscadores. Aquesta gent d'aquí no saben que són els plans, millor!

Ha sigut una bona manera de donar l'entrada a l'estiu, la calor ens ha acompanyat però gràcies als controls amb els mítics préssecs pelats o la síndria (per mi són uns controls ja clàssics), la pedalada s'ha fet més lleu.
També ha ajudat anar amb un grupet de ciclistes a un ritme molt bo que ens ha permès gaudir del camí, riure, fer classes de mecànica i fins i tot cantar.
Al final un esmorzar de botifarra a quarts de dues del migdia, potser un pèl tard, però a mi se m'ha posat molt bé encara que hagi sigut a hores intempestives.

Només puc dir que l'any que ve em tornaran a veure i que aquest estiu intentaré repetir alguns dels caminets (GR) que hem passat.
També, avisar a tothom qui vulgui que es prepari per una ascensió important pel proper dia 20 de juliol. L'objectiu que hem fixat és el cim del Comabona (Cadí), i el punt de sortida serà Saldes. Només comentar que encara que la línia recta sigui el camí més curt, per pujar i baixar no el farem pas!