12 d’octubre de 2008

Cadí Bike


La pluja semblava que hagués d'aigualir (mai més ben dit) la pedalada però al final s'ha comportat i fins al final no ha fet el ruixadet que a priori era previsible.

Avui només puc comentar com a espectador el què ha estat la pedalada, ja que el meu genoll dret m'ha obligat a deixar la bici i a agafar la càmera.

El recorregut, partint des de Cal Cerdanyola, s'ha anat enfilant tot voltant la Serra de Gisclareny fins a la Collada de Turbians per després baixar una miqueta fins a Gisclareny City, i tornar a fer la última rampa que portava al Coll de la Bena. Aquí s'acabava la pujada i el descens es feia present fins a l'arribada.

30 kms. amb força desnivell per pistes i camins de mitja muntanya. Tot i que no com ja he comentat aquest cop no he pogut participar, em sembla que hi faltava algun caminet - trialera, però ja se sap: és Parc Natural i s'ha de cumplir!
En general però, un bon circuït amb una bona organització que només li ha faltat que no estés ennubolat per poder veure les vistes que hi ha en moltes parts altes del recorregut i que per culpa d'aquestes boires no es feien presents. Llàstima!

Tot reposant, esperant la clàssica de cal Marçal que s'acosta.

Si voleu veure les fotos, n'hi ha unes quantes, doncs com sempre aquí.