15 de juny del 2009

Quan no surt tot com et pensaves


És dilluns, la setmana no ha fet més que començar.

He passat uns dies poc bicicleteros, l'últim dia que vaig pedalar una mica va ser dimecres passat quan vaig pujar a la feina amb la Grossa.


La Grossa

De fet, sabia que no faria gaires quilòmetres però em pensava que el motiu seria un altre.


Dimecres de Patum, el primer dia, tothom en tenia moltes ganes, molt intens, cansat, destrossat i només és el principi...

Dijous, ahir vam fer molt l'animal, avui toca agafar-s'ho amb una mica més de calma. Tot i això, complim les expectatives.

Divendres, Patum infantil. Anem una estona a plaça amb el nebot i faig fotos. És el dia descans. El vespre sopem fora i em començo a notar malament, el coll em molesta.

Dissabte, volia sortir tranquilet al matí a rodar una mica, però no estic fi, em guardaré pel vespre. Durant la tarda el coll em fa més mal i em començo a trobar marejat: avui no hi ha Patum per mi.

Diumenge, em llevo malament, he passat una nit força dolenta. Mal de cap, de coll i molts mocs. Tinc dècimes. Em trobo aixafat i sense forces.

Dilluns, em llevo per anar a treballar però veig que la cosa no ha millorat. M'he de quedar un altre dia a casa, avorrit, amb calor i un malestar general important.

Dimarts (això serà demà)...


Espero que em marxi ja aquesta merda de constipat, diumenge hauria d'estar mínimament amb condicions per afrontar la Góssol-Berga. Encara no m'he inscrit, segurament ho faré demà.

3 comentaris:

Marc ha dit...

Va parir tio!! tinc els mateixos sintomes que tu ! pero jo vaig començar el diumenge... , pinta malament el tema...
Clar amb aquest calor d'aquests dies i anar veven "aigua" freda...

Xavi "Kanyilles" ha dit...

Paciència nois ... això o són els putos costipats o són putos virus, qüestió d'antitèrmics, veure i anar passant hores ... quina merda eh?

Ànims.

XK.

el de Cal Blau ha dit...

Tot just avui sembla que començo a destapar-me, tinc tos encara...
Però diumenge com un valent a Góssol!