8 de febrer del 2008

Ja la tenim aquí!

Doncs sí, sembla que fa només quatre dies que ens enfilàvem cap a Sagàs per fer la tercera Pedalada de Gironella i mira per on, estem apunt de celebrar la quarta.
Aquest any serà el proper diumenge dia 2 de març. Com sempre, la sortida estarà situada al mig del poble (Plaça de l'Estació) i l'hora de sortida, les 9 del matí.
Hem fet 2 circuïts aptes per tothom, intentant buscar una mica de tot el què es pot trobar pel baix-mig berguedà: caminets, pistes, corriols, trialeres... La dificultat no és massa elevada (ni física ni tècnica) sobretot pel recorregut curt. Aquest, tindrà uns 19-20 km on els 14 km primers seran compartits amb el llarg, que tindrà una llargada d'uns 30 km. A l'arribada, es tornaran a ajuntar per fer els darrers senders conjuntament.
Les inscripcions es poden fer anticipadament a Motos i Bicicletes Pep Ribera (93.822.83.88) a un preu de 8€, o el mateix dia de la pedalada per 12€. Cal recordar que si no es té llicència (BTT o FEEC), s'haurà d'afegir 4€ a aquests preus en concepte d'assegurança.
A l'acabar, hi haurà esmorzar per tothom qui tingui gana i un record.
Per més informació, podeu contactar amb pedaladagironella@gmail.com

Podeu veure el gràfic i un plànol del recorregut


Després del test del cap de setmana passat (17/02/08) ens surten uns 32-33 km.
Tot i que com ja he dit no és molt dur, els primers ciclistes que han pogut tastar el recorregut ens confirmen que el recorregut llarg és una mica exigent degut als canvis continus de pujades i baixades (trenca cames). Esperem no trobar fang, ja que en un parell de punts, molt concrets, podria dificultar força la marxa.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El Macià és tant veterà i "gat vell", que se'n ha adonat que la pujada a Cal Bonhome és la mateixa que el Mountain Bike de Gironella de 1992. Pels que no els soni a res, entre 1990 i 1998 es disputava el Mountain Bike Vila de Gironella. El primer any, era una pedalada amb tres trams cronomerats. És a dir, una mena d'enduro. El 1991 i 1992 va ésser una cursa de caire popular i els guanyadors van ser el Xavi Vall i el Climent Puig. El 1993 va ésser un Open Provincial i el va guanyar el mític Artur Prat. L'any següent, el maleït 1994, va ésser una prova de la Challenge dels Països Catalans i va guanyar el Jordi Serra, un dels millors corredors d'aleshores i que ara em sembla que fa duatlons de muntanya.
Els tres darrers anys, el 1995, 1996 i el 1998 -el 97 no es va disputar- va ésser una prova de Copa Catalana i els guanyadors van ser el Giles Sanders - ex-professional de carretera-, l'Albert Balcells i el Jordi Riera. Per cert, l'any 1996 el guanyador en Junior va ser un tal José Antonio Hermida i l'any 1994 va participar un futur medallista olímpic en ciclime en pista: el Sergi Escobar.
Ja ho veieu, sens dubte, una cursa amb història.

Anònim ha dit...

Mines, ets la enciclopèdia del ciclisme català!

el de Cal Blau ha dit...

I com ho saps que això ho ha escrit el Mines? Tothom ho sap això! Oi?

Anònim ha dit...

Hola bikers ,nomes volia saludà!!je,je.

Anònim ha dit...

Només volia recordar un veterà com el Macià i ja ho veieu, em vaig posar sentimental i vaig començar a escriure sense cap apunt al davant. Per tant, és un comentari purament empíric, sense base científica al darerra i només basant-se en la meva memòria, la qual, és clar, també pot fallar. Per cert, una de les primeres curses del guanyador d'ahir a Fals, va ésser aquí l'any 1995, época on el de Cal Blau no es perdia cap festa arreu de la comarca i tenia temps de participar a l'Open d'Espanya J&B de btt a Berga amb l'esperança, potser, d'aconseguir matèria primera per a festes posteriors. Sort que després va tornar de nou a la Fanta de taronja i va esdevenir un home de profit ...

el de Cal Blau ha dit...

Ves que no focis tu qui em portava pel mal camí...
Jo al 2005 era un inocent jove, que tot just aquell any feia 18 primaveres, en canvi tu, ja amb 20 anys em podies portar a "antrus de b/vici i perdició"

Anònim ha dit...

Qui no recorda quan portava a passejar la canalla amb el meu primer Ford Fiesta. De fet, era una forma més còmoda de buscar camins pel bosc que no pas amb bicicleta.

Anònim ha dit...

Qui deu ser aquest "anònim"???
Algú que ens explica un munt de coses, sempre amb noms i dades de cada fet....
Algú que a mès tenia in forfi gris vell, però, amb aire acondicionat o sense???....(bones voltes, vells temps)
Diria que és algú que un dia es va "desorientar" a Bernades...(sí,sí, això son coses que es recorden)
Per mi que és el Mines, però no n'estic segur....no parla del temps...

Anònim ha dit...

Ja ho sé que em vaig equivocar a Bernades l'any 1991. També a Ensija, on el Xavi Vilalta volia tirar cap avall encara que hi hagués un penyasegat. Per cert, era l'Agost de 1999 i el Ford Fiesta B-3491-CW portava aire "condicionat" a la temperatura exterior. Si feia fred, era fred, i si feia calor era calent.

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es