23 de març del 2008

Marató



Tal com Phillípides va recórrer els més de 42 km que separaven el camp de batalla de la ciutat d'Atenes per comunicar la victória grega enfront dels perses, aquest divendres vaig fer el mateix però amb bicicleta de carretera.
Ja sé que no és el mateix, però feia gairebé tres mesos que tenia la KTM de carretera acumulant pols, penjada al garatge, sense moure's ni un pèl. Doncs sí, finalment va sortir de la seva llarga letargia i va a tornar a rodar per les carreteres berguedanes.
Per molta gent és sabut que m'estimo més anar per la muntanya que per la carretera (per moltes coses), però que si es dóna el cas tampoc no em suposa cap problema agafar la "flaca" i tirar milles.
Així doncs, a partir d'aquest moment es pot considerar oficialment inaugurada la meva temporada ciclista amb la bici de carretera. És més, avui diumenge ja he fet la segona sortida i pel què he pogut comprovar, em queden moooolts quilòmetres per recórrer per poder estar en un estat de forma òptim.

2 comentaris:

Jordi C. ha dit...

Un dia, hauràs de dedicar un post amb el Climent, el millor corredor de la comarca fins que va sotir el Llordella

Marc ha dit...

Aixi m'agarda que compaginis les dues modalitats! a veure quin dia us apunteu el "Team Gironella" a les sortidetes dels diumenges... a i de cara al bon temps ja es parla d'una sortideta a França... a fer ports!