30 de juliol del 2009

Trans-Moixeró: diumenge 16 d'agost


Ja hi ha data definitiva per la sortida: el proper diumenge 16 d'agost a les 8 del matí des de Guardiola de Berguedà.
La idea és aquesta: sortida de Guardiola de Berguedà direcció la Pobla de Lillet per carretera. A l'arribar al trencant del Càmping l'Espelt, pista de pujada fins a Gavarrós (1350 m). A partir d'aquí, una dura pujada (que per cert no he fet mai) ha de portar-nos al Xalet de Coll de Pal (1925 m).
Seguim direcció Coll de Pal (2104 m i sostre de la travessa) i comencem a baixar tot passant per sota el telecabina Alp 2500 de la Molina cap cap al Coll de la Mola (1990 m) sobre la Massella.
Travessem el Torrent de la Coma Pregona fins el Refugi del Pla Gran i de nou avall cap a Riu de Cerdanya (1177 m).
Comença la tornada, pista amunt cap al Refugi del Serrat de les Esposes (1511 m), Collet de la Font Freda (1707 m) per acabar coronant del Coll de Pendís (1786 m). Ara baixem al refugi de Sant Jordi (1565 m) per un corriolet i continuem cap al repetjó del Coll d'Escriu. Continuarem davallant per una fageda fins a Gréixer i ja per carretera, Bagà i arribant a Guardiola (720 m).

Qui s'hi apunti que m'ho faci saber per quedar, la ruta es preveu d'una durada d'1 dia, i s'haurà de portar provisions (tot i que passarem per llocs on es podrà comprar).

Continuaré informant...

* Editat: 7/8/09

2 comentaris:

cesc ha dit...

Osti tu quina bona pinta, ja diràs com, quant i que.
Que si encara hem queda un bonobici m'hi apunto segur.

Lluís ha dit...

Ei Gabri, jo no vindré pas el diumenge, això que fa bona pinta.

Que us ho passeu molt bé...

Lluís,